Leje af tagboks

Moderne og tidssvarende autoværksted

Leje af tagboks

favicon CS Autoteknik
automekaniker fra CS Autoteknik står på værksted ved hvid bil med åben sidedør

Leje af tagboks hos CS Autoteknik

Hos CS Autoteknik har du mulighed for leje af tagboks, når du eksempelvis skal på skiferie eller har brug for ekstra plads til bagage på en kør-selv-ferie. Tagbøjler kan lejes eller købes med.

Ved leje af tagboks hos os er der flere fordele. De fleste bruger kun en tagboks 1-2 gange om året, og den vil derfor bare stå til opbevaring på din ejendom resten af tiden. Derudover er det billigt, og kan derfor i langt de fleste tilfælde bedst betale sig at leje.

Vi sætter pris på at have en personlig relation til vores kunder og vi har altid tid til en snak. Hvis du har spørgsmål til leje af tagboks er du altid velkommen til at kontakte os.

Thule Motion XT Sport tagboks i flot sort lakering

Alsidig tagboks til hverdagsbrug som passer til en lang række bilmodeller. Det indbyggede PowerClick-kvikmonteringssystem samt den integrerede momentindikator sikrer en hurtig og sikker montering. Boksen er også Komfortabel at åbne og lukke takket været LockKnob.

Lastkapacitet: 75 kg
Monteringssystem: PowerClick
Låsesystem: Central lock
Plads til 5-7 par ski eller 3-5 snowboard, max ski længde: 180 cm
Pris: 62 kr pr. dag
Depositum: 1000 kr
Fodsæt til montering af bøjler og tagboks kan ikke lejes men tilkøbes fra: 899 kr
Tagbøjler kan lejes for: 19 kr pr. dag

Thule Touring L tagboks i Titan Aeroskin

Thule Touring er en basal, letanvendelig og funktionel tagboks, der dækker alle dine behov.

Thule Touring tagboks har et specielt aeroskin-materiale med et stilfuldt udseende. Patenteret FastClick-kvik-monteringssystem med integreret momentindikator, der giver mulighed for enkel og sikker montering. Derudover giver den dobbeltsidede åbning mulighed for bekvem montering samt af- og pålæsning. Centrallåsesystem giver maksimal sikkerhed. Den gribevenlige Thule Comfort-nøgle kan kun tages ud, når alle låsepunkter er sikkert låst. Tagboksen har bestået flere sikkerhedstest og kan klare det værste vind og vejr.

Volume:610 L
Lastkapacitet: 50 kg
Monteringssystem: Fast-Click
Mål:232 x 95 x 47 cm
Plads til 5-7 par ski eller 3-5 snowboard, max ski længde: 215 cm
Pris: 66 kr pr. dag
Depositum:1000 kr
Fodsæt til montering af bøjler og tagboks kan ikke lejes men tilkøbes fra:899 kr
Tagbøjler kan lejes for:19 kr pr. dag

Vi har vores kunder i fokus

Hos CS Autoteknik har vi fokus på den gode kundedialog, og vi sætter pris på at have en uformel tone. Vi vil nemlig gerne sikre, at du som kunde kører herfra glad og tilfreds, og har lyst til at komme igen en anden gang – uanset om det er leje af tagboks, hjulskifte eller service du skal have.

Vi går højt op i, at vores arbejde skal være gennemført hver gang, og vores mekanikere er kompetente og veluddannede. Vi har altid tid til dig inden for den nærmeste fremtid, og bor du nær Solrød er vi lige i nærheden.

mekaniker med tatoveringer tørrer motor af med klud

Kontakt dit lokale autoværksted

Har du brug for leje af tagboks i nærheden af Solrød eller Greve kan du med fordel kontakte CS Autoteknik. Du er også altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller hvis du har brug for information.

Vi kan kontaktes på 42 52 26 80 eller via mail info@csautoteknik.dk. Du har også mulighed for at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontaktformular

Ann Hansen

5 gule stjerner

Kan anbefales på det varmeste super dyktige. Jeg kommer aldri til å bruke noen annet værksted, da jeg føler meg 100 % tryg på at alt er som det skal. Ringer om de skal skifte noe vi ikke har blitt enig om. Servicen er super alt er helt igjennom profesjonelt.
Synd jeg bare kan gi dere 5 stjerner, da dere fortjener så mange fler.

Michael Gundersen

5 stjerner

Det er så dejligt at kunne sætte sin bil på et værksted hvor man ved tingen bliver gjort lige efter bogen, de ringer altid før de skifter dyre dele på bilen. Vi har nu bruget dem igennem flere år, både som firma men også privat. De er hurtig og har gode priser samt en service som man ikke finder mange steder

Magnus Strandgaard

5-stjerner

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Værdi
Kan varmt anbefales👍🏻
Tjeneste: Dæk

Hassan Al-Timimi

fem stjerner

Top professionelt, fik skiftet 2 dyser, rimelig priser og gode service

Som ny kunde hos C.S Autoteknik tilbyder vi 15%* på den første reparation.
*Gælder ikke for hjulskifte og dækhotel
+ +