Autoværksted med fokus på kvalitet

Moderne og tidssvarende bilværksted

Autoværksted

favicon CS Autoteknik

Dit lokale autoværksted i Solrød

Hos C.S Autoteknik finder du et autoværksted med professionelle og veluddannede automekanikere. Vi har mere end 14 års erfaring i branchen og kan derfor klare alt fra A-Z på din bil. Hos os er ingen opgaver hverken for små eller store. Vi kan blandt andet hjælpe med:

Hvad end du skal have klaret, står vi klar med åbne arme til at modtage dig og din bil – uanset mærke, model og årgang. På vores autoværksted prioriterer vi høj kundeservice, stærke priser og går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Kundeservice i øjenhøjde

Hvad er omfanget af det der skal laves? Bliver det nu lavet ordentligt? Hvad koster det mon? Du kan sikkert nikke genkendende til et eller flere af disse spørgsmål. Vi ved nemlig godt at det for mange er forbundet med en vis grad af usikkerhed at skulle have bilen på værksted.

Hos CS Autoteknik ønsker vi at gøre det til en god oplevelse at køre bilen ned på vores autoværksted. Vi har derfor fokus på at føre en solid og gennemsigtig dialog, hvor vi sørger for at få afdækket alle dine, og ikke mindst din bils, behov, ligesom vi sørger for at sætte dig grundigt ind i, hvad vi kommer til at foretage på din bil. Vi giver altid en pris på arbejdet før vi starter, og informerer dig altid i tilfælde af uforudsete problemer eller behov for ekstra reservedele. Hos os er der ingen kedelige overraskelser på fakturaen – det giver nemlig ikke ro i maven.

Mekanikere på autoværksted

Book tid hos bilværksted

Tag bilens problemer i opløbet før de udvikler sig. Kontakt os i dag på telefon 42 52 26 80 eller udfyld formularen her på siden, og book en aftale. Vi prioriterer en fleksibel kalender, og kan derfor altid finde et tid til dig i den nærmeste fremtid. Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores autoværksted.

Kontaktformular

Ann Hansen

5 gule stjerner

Kan anbefales på det varmeste super dyktige. Jeg kommer aldri til å bruke noen annet værksted, da jeg føler meg 100 % tryg på at alt er som det skal. Ringer om de skal skifte noe vi ikke har blitt enig om. Servicen er super alt er helt igjennom profesjonelt.
Synd jeg bare kan gi dere 5 stjerner, da dere fortjener så mange fler.

Michael Gundersen

5 stjerner

Det er så dejligt at kunne sætte sin bil på et værksted hvor man ved tingen bliver gjort lige efter bogen, de ringer altid før de skifter dyre dele på bilen. Vi har nu bruget dem igennem flere år, både som firma men også privat. De er hurtig og har gode priser samt en service som man ikke finder mange steder

Magnus Strandgaard

5-stjerner

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Værdi
Kan varmt anbefales👍🏻
Tjeneste: Dæk

Hassan Al-Timimi

fem stjerner

Top professionelt, fik skiftet 2 dyser, rimelig priser og gode service

Som ny kunde hos C.S Autoteknik tilbyder vi 15%* på den første reparation.
*Gælder ikke for hjulskifte og dækhotel
+ +