Hjul- og dækskifte

Dækskifte, hjulskift & opbevaring

Hjul- og dækskifte

favicon CS Autoteknik

Kør sikkert med dæk til sæsonen

Det er vigtigt at få udført dækskifte eller skiftet hjul i tide, inden sæsonen træffer ind. Sommerdæk er designet til at have optimalt vejgreb på både våde og tørre veje, høj grad af stabilitet i sving og har god brændstofudnyttelse. Vinterdæk er ligeledes tilpasset vintersæsonen, da dækkene excellerer på glatte og kolde veje, ligesom dækkene har reduceret bremselængde.

Vigtigheden af at få dækskifte i tide er derfor ikke til at tage fejl af. Det er altafgørende for din, såvel som din medtrafikanters, sikkerhed, at dine dæk passer til sæsonens vind og vejr. Som udgangspunkt siger vi at det er tid til at skifte dæk, når gennemsnitstemperaturen ligger på 7 grader, hvilket ofte er i hhv. marts/april og oktober/november.

Skift dæk

Kun 199,-

6 måneders/sæson dækopbevaring

Opbevaring af hjul fra 12″ til og med 17″

Kun 399,-

Opbevaring af hjul fra 18″ til og med 22″

Kun 599,-

Hurtigt og effektivt skift af hjul og dæk

Vi sørger for udskiftningen af dine hjul foregår på ordentlige præmisser. Vi afstemmer trykket korrekt og spænder det tilpas. Derudover tjekker vi op på om de nye hjul er lige slidte, så vi opnår den fulde kørekomfort for dig. Hvis vi opdager en ulighed i hjulene, foretager vi typisk en hjul rotering, så front hjulene kommer bagved og man derved opnår samme slidniveau.

Vi skifter dine dæk hurtigt og effektivt, så du er tilbage på vejene efter kort tid. Vi tilbyder ligeså at opbevare dine dæk eller hjul, så du slipper for besværet med at have dem liggende i carporten eller i kælderen.

Få en tid til dækskifte i kalenderen

Kontakt os allerede i dag og book en tid til at få dækskifte eller skiftet hjul på din bil. Vi klarer opgaven hurtigt og effektivt, så du kan komme tilbage til din hverdag. Vi klarer som oftest hjulskiftet på omkring 30 minutter.

I mellemtiden kan du nyde en kop kaffe og se TV i vores kundelounge. Giv os et kald på 42 52 26 80 eller udfyld vores kontaktformular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Kontaktformular

Ann Hansen

5 gule stjerner

Kan anbefales på det varmeste super dyktige. Jeg kommer aldri til å bruke noen annet værksted, da jeg føler meg 100 % tryg på at alt er som det skal. Ringer om de skal skifte noe vi ikke har blitt enig om. Servicen er super alt er helt igjennom profesjonelt.
Synd jeg bare kan gi dere 5 stjerner, da dere fortjener så mange fler.

Michael Gundersen

5 stjerner

Det er så dejligt at kunne sætte sin bil på et værksted hvor man ved tingen bliver gjort lige efter bogen, de ringer altid før de skifter dyre dele på bilen. Vi har nu bruget dem igennem flere år, både som firma men også privat. De er hurtig og har gode priser samt en service som man ikke finder mange steder

Magnus Strandgaard

5-stjerner

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Værdi
Kan varmt anbefales👍🏻
Tjeneste: Dæk

Hassan Al-Timimi

fem stjerner

Top professionelt, fik skiftet 2 dyser, rimelig priser og gode service

Som ny kunde hos C.S Autoteknik tilbyder vi 15%* på den første reparation.
*Gælder ikke for hjulskifte og dækhotel
+ +