Reparation af bil og forsikringsskader udbedres

Lad os hjælpe med det hele

Reparation af bil og forsikringsskader udbedres

favicon CS Autoteknik

Når uheldet er ude

Har du været så uheldig at være involveret i et trafikuheld og din bil er blevet skadet? Så lad os hjælpe dig med hele processen fra start til slut. Vi sætter det hele i system, udbedrer skaderne og hjælper med det administrative papirarbejde igennem en reparation af bil.

Når du kører din bil forbi C.S Autoteknik med en forsikringsskade, kan du være sikker på at vi:

  • Hjælper fra start til slut
  • Udfører alle former for forsikringsskader
  • Samarbejder med alle forsikringsselskaber
  • Assisterer med skadeanmeldelsen
  • Tager billeder og dokumenterer alt arbejde
  • Udfører grundig reparation af bil

Med os på holdet, er du og din bil sikre på at være tilbage på vejene inden længe. Vi har mange års erfaring med forsikringsskader og kan derfor hurtigt vurdere skadens omfang, og hvad der skal til for at løse situationen på bedste vis.

Rådgivning og vejledning

Heldigvis er størstedelen af trafikuheld i Danmark uden personskade. I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at inddrage politiet – man kan blot nøjes med at udveksle kontakt- og forsikringsoplysninger.

Det kan være svært at holde hovedet koldt, når man har været involveret i et uheld. Det kan være en chokerende oplevelse og vi ved hvor vigtigt det er at blive “holdt i hånden” af professionelle og erfarne fagfolk. Derfor yder vi kompetent rådgivning og vejledning gennem hele processen, så du kan være sikker på at forsikringspapirer, skadeanmeldelse med mere, bliver udfyldt korrekt og havner på det rigtige bord.

Kontakt os ved reparation af bil

Er din bil beskadiget efter et trafikuheld så kontakt os hos C.S Autoteknik. Vi er klar til at besvare enhver henvendelse på telefon 42 52 26 80 eller gennem vores kontaktformular.

Vi prioriterer at finde en tid til dig hurtigst muligt, så papirarbejdet omkring forsikringen kan igangsættes hurtigst muligt.

Kontaktformular

Ann Hansen

5 gule stjerner

Kan anbefales på det varmeste super dyktige. Jeg kommer aldri til å bruke noen annet værksted, da jeg føler meg 100 % tryg på at alt er som det skal. Ringer om de skal skifte noe vi ikke har blitt enig om. Servicen er super alt er helt igjennom profesjonelt.
Synd jeg bare kan gi dere 5 stjerner, da dere fortjener så mange fler.

Michael Gundersen

5 stjerner

Det er så dejligt at kunne sætte sin bil på et værksted hvor man ved tingen bliver gjort lige efter bogen, de ringer altid før de skifter dyre dele på bilen. Vi har nu bruget dem igennem flere år, både som firma men også privat. De er hurtig og har gode priser samt en service som man ikke finder mange steder

Magnus Strandgaard

5-stjerner

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Værdi
Kan varmt anbefales👍🏻
Tjeneste: Dæk

Hassan Al-Timimi

fem stjerner

Top professionelt, fik skiftet 2 dyser, rimelig priser og gode service

Som ny kunde hos C.S Autoteknik tilbyder vi 15%* på den første reparation.
*Gælder ikke for hjulskifte og dækhotel
+ +