Bilservice og eftersyn

Vi sørger for at din bil har det godt med bilservice

Bilservice og eftersyn

favicon CS Autoteknik

Serviceeftersyn af bilen

Som bilejer er det vigtigt at man overholder bilens serviceintervaller. Det sikrer dels at køreegenskaber, så vel som sikkerhed, er i orden, ligesom at det bevarer garantien på bilen. Serviceintervaller afhænger af både alderen på bilen samt antal kørte kilometer.

Vi står klar til at hjælpe dig, og din bil med lige præcis det du har brug for. Med vores effektive team af kompetente mekanikere, servicerer vi din bil fra A-Z. Vi tilbyder alle former for serviceeftersyn, herunder:

  • Basisservice
  • Stort serviceeftersyn
  • Service efter fabrikkens forskrifter

Har du spørgsmål angående bilservice, intervaller eller andet, så kontakt os endelig i dag. Vi rådgiver og vejleder omkring alle mærker, modeller og årgange – herunder også alle el-biler.

Bevar garantien på din bil

De fleste nye biler har en fabriksgaranti fra producentens side. Varigheden af garantien, samt hvilke krav der stilles til bilens ejer for at garantien bevares, varierer fra producent til producent.

Med vores mere end 14 år i branchen, ved vi, hvilke producenter der stiller hvilke krav, og kan derfor foretage bilservice, efter den pågældende producents forskrifter. Vi bruger udelukkende godkendte reservedele af højeste kvalitet og sørger for at du får et gyldigt stempel i servicebogen, der bevarer din garanti.

Book en tid til serviceeftersyn

Vi prioriterer at koordinere arbejdsopgaver, så vi med effektivitet kan have et hurtigt flow i ventelisten. Hos os kan man altid få en aftale med bilservice inden for nærmeste fremtid. Med det sagt, bliver din bil taget godt imod, og sendt godt afsted i en forbedret og serviceret tilstand.

Kontakt os på telefon 42 52 26 80 eller henvend dig i formularen, og få en tid i kalenderen allerede nu.

Kontaktformular

Ann Hansen

5 gule stjerner

Kan anbefales på det varmeste super dyktige. Jeg kommer aldri til å bruke noen annet værksted, da jeg føler meg 100 % tryg på at alt er som det skal. Ringer om de skal skifte noe vi ikke har blitt enig om. Servicen er super alt er helt igjennom profesjonelt.
Synd jeg bare kan gi dere 5 stjerner, da dere fortjener så mange fler.

Michael Gundersen

5 stjerner

Det er så dejligt at kunne sætte sin bil på et værksted hvor man ved tingen bliver gjort lige efter bogen, de ringer altid før de skifter dyre dele på bilen. Vi har nu bruget dem igennem flere år, både som firma men også privat. De er hurtig og har gode priser samt en service som man ikke finder mange steder

Magnus Strandgaard

5-stjerner

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Værdi
Kan varmt anbefales👍🏻
Tjeneste: Dæk

Hassan Al-Timimi

fem stjerner

Top professionelt, fik skiftet 2 dyser, rimelig priser og gode service

Som ny kunde hos C.S Autoteknik tilbyder vi 15%* på den første reparation.
*Gælder ikke for hjulskifte og dækhotel
+ +